BAS wint, gelijkspel voor Swift’64 en Reaal

DRONTEN - Op de valreep heeft Swift’64 nog een knap punt weten te pakken zaterdagmiddag. Tegen VVOP in Voorthuizen eindigde de wedstrijd in 2-2. Bas van Spronsen bracht de Swifterbanters op voorsprong na twintig minuten spelen. 0-1 was ook de ruststand. Kort na rust kwam VVOP gelijk en nam in de 89e minuut ook de leiding. Maar omdat Thim Verhoeven kort daarna ook scoorde kon Swift toch een resultaat mee terug nemen naar de polder.

BAS wist te winnen, al vielen alle goals pas in de laatste fase. Met 3-0 werd hekkensluiter ZVV’56 over de knie gelegd. Mike Geres opende de score in de 70e minuut. Leander Touw en Yuri van den Dikkenberg zorgden voor de 2-0 en 3-0.

Reaal speelde gelijk in en tegen Wilsum. De Drontenaren kwamen op voorsprong door een treffer van Nordin Stitou na ruim een half uur spelen. Lang bleven de roodzwarten aan de leiding, maar konden toch niet voorkomen dat de thuisploeg langszij kwam. Op de ranglijst staat Reaal nog wel twee punten achter Wilsum, maar wel met twee gespeelde wedstrijden minder.