BAS en Reaal winnen overtuigend, Swift onderuit in Amersfoort

DRONTEN - Tegen directe concurrent KVVA uit Amersfoort wist Swift’64 zaterdag niet te winnen. De blauw-witten kwamen wel op voorsprong door een goal van Julian Koning. Maar binnen twintig minuten tijd maakte de thuisploeg drie treffers en bepaalde zo de 3-1 eindstand.

Reaal Dronten was op schot tegen het laaggeklasseerde VV Wijthmen. Hammouchi, Ahariz, Fawzi en Slijngard zorgden voor de doelpunten. Met een gelijkmatig seizoen qua resultaten, eindigt Reaal op een vierde plek in de rangschikking in de Vierde Klasse.

BAS haalde flink uit tegen Prins Bernhard uit Uddel. Met 7-2 hielden de Biddinghuizenaren huis zaterdagmiddag. Yuri van den Dikkenberg, Gerwin Schaap en Bas van Luenen namen alledrie twee treffers voor hun rekening. Martin Wubs scoorde ook. De Veluwse bezoekers, die cijfermatig al flink op de pijnbank lagen, wist in de laatste minuten nog wel twee keer te scoren. Ook BAS presteerde over de drie periodes vrij stabiel en eindigt ook op de vierde positie van een Vierde Klasse.

Henk Noome
Henk Noome volgt Maarten Vrolijk op als voorzitter Hospice Dronten 12 uur geleden
Vliegersmonument op het Meerpaalplein.
Wat is er zondag te doen? Bevrijdingsdag, gamefestival, bingo, Ketelmeer op tv 12 uur geleden
Een typische setting voor 'Gluren bij de Buren'.
Podiumkunst bij de Drontenaren thuis: "Variërend van een coverband tot rock" 13 uur geleden