Asv Dronten en Reaal ronde verder in nacompetitie

DRONTEN - Zowel ASV Dronten als Reaal Dronten hebben dinsdagavond met 2-1 gewonnen tijdens hun eerste nacompetitiewedstrijd. De groen-witten van trainer Patrick Posthuma wonnen van Hulzense Boys. Door de zege op de thuisbasis moet asv Dronten het zaterdag opnemen tegen Flevo Boys in Emmeloord.

Asv Dronten kwam goed uit de startblokken. Na een kwartier maakte aanvaller Yordi Schols de openingstreffer voor de thuisploeg. Kort na een knappe redding van goalie Alex Bindenga, laat Martijn Timmer een grote kans liggen. Hij schiet over na een voorzet van Jodi de Boer. Een paar minuten later is het alsnog raak voor Timmer en bepaalt hij met zijn 2-0 ook de ruststand. In de tweede helft gaan wat kansen over en weer. In de 89e minuut komt nog even de spanning terug met de 2-1 voor Hulzense Boys. Mocht asv Dronten zaterdag ook winnen, dan moeten nog twee knockout-wedstrijden gewonnen worden om te kunnen promoveren.

Ook Reaal deed op het eigen veld goede zaken. Na rust schiet Nabil Essaddouqi de bal binnen na een penalty. Tegenstander Drienerlo komt na een dik uur spelen terug in de wedstrijd na het maken van de 1-1. De bezoekers uit Enschede staan alleen een paar minuten later alweer achter. Taha Fawzi maakt met zijn goal rond de 74e minuut de beslissende treffer. Door de winst mogen de rood-zwarten zaterdag naar Doornspijk voor een ontmoeting met DSV’61.

Wethouder Hillebregt lanceert de website.
Wethouder over School 's Cool: "Bijdrage bij overgang naar voortgezet onderwijs" 6 uur geleden
Nieuwe dienstregeling: "Betere aansluiting op de trein in Dronten en Harderwijk" Brrreis 6 uur geleden