Afbeelding
Foto: OVDD / FotostudioWierd

Mooiwater en Klamer Fietsen slepen OVDD-prijzen in de wacht

Zakelijk

DRONTEN - Mooiwater uit Dronten heeft zaterdag tijdens een drukbezocht nieuwjaarsfeest van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) de prijs TOP Onderneming van het Jaar in ontvangst genomen. Klamer Fietsen uit Biddinghuizen sleepte de prijs Detaillist van het Jaar in de wacht.

Het Nieuwjaarsfeest van OVDD vond dit jaar geheel plaats op het binnenplein van de Meerpaal. “We wilden het feest en het officiële deel meer met elkaar integreren en daarnaast ook meer van ons als bestuur laten zien”, vertelt bestuurslid Lyda Winata. De presentatie van de avond werd daarom ook door een aantal bestuursleden gedaan. Voorzitter Alette van de Berg blikte in een tweegesprek vooruit en terug op wat OVDD doet en wat de vereniging voor ondernemers betekent. “Belangenbehartiging en het faciliteren van netwerkbijeenkomsten zijn voor ons de belangrijkste dingen die we doen voor onze ondernemers”, legt Van de Berg uit. 

Prijzen

De jury sprak over alle genomineerden de waardering uit voor de wijze waarop de onderneming wordt gevoerd. “Om tot een keuze van de winnaars te komen viel niet mee”, vertelt jurylid Jesper Dolman. “Na zorgvuldig beraad, waarbij ook notaris Hille Nieuwdam aanwezig was, hebben we de keuzes kunnen maken”, vult Ard van Wees (Kaasboerderij De Polderzoom, en dit jaar juryvoorzitter) aan.

In de categorie TOP Onderneming van het Jaar was de prijs dus voor Mooiwater, Klamer Fietsen werd Detaillist van het Jaar. De winnaars ontvingen een wisseltrofee en juryrapport van OVDD. Namens de gemeente Dronten gaf wethouder Siert Jan Lap de winnaars een cheque met bedragen van 1.000 en 500 euro om te besteden aan een zelf te kiezen goed doel in de gemeente. 

Mooiwater vertegenwoordigt door het winnen van de prijs de gemeente Dronten tijdens de uitreiking van de Flevopenningen. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
In gemeente Dronten relatief veel nieuwe woningen 'in de pijplijn' 9 uur geleden
Afsluiting van de Hanzeweg in 2021.
Wat is er woensdag te doen? Zwemmen, Olbro, avond over afsluiting Hanzeweg 10 uur geleden
Barry Hoogezand (VVD)
VVD stelt vragen over AZC Dronten: "Hoeveel overlast is er?" 10 uur geleden