Eigenaresse Monique van Gaale en restaurantmanager Jesina Bouw voor het restaurant dat medio mei opent als restaurant Dockyard.
Eigenaresse Monique van Gaale en restaurantmanager Jesina Bouw voor het restaurant dat medio mei opent als restaurant Dockyard. Foto: Studio LUSIN

Metamorfose voor restaurant Bremerbergse Hoek

Partnerbijdrages

BIDDINGHUIZEN - Het restaurant Bremerbergse Hoek op het gelijknamige Aqua Centrum in Biddinghuizen is grondig verbouwd en heeft een nieuwe naam. Het restaurant aan het Veluwemeer opent op Moederdag, zondag 14 mei. “Vanaf dat moment gaan we verder onder de naam Dockyard. Een verwijzing naar de jachthaven op het park en het uitzicht op het Veluwemeer”, legt eigenaresse Monique van Gaale uit.

Op het terrein van het Aqua Centrum bevinden zich twee restaurants. Strandpaviljoen Bremerbaai is de plek bij het fietspontje Biddinghuizen-Nunspeet. Bij de receptie en de haven bevindt zich het restaurant dat nu verbouwd wordt. “Restaurant Dockyard wordt laagdrempelig en richt zich op een brede doelgroep. Zo kunnen gezinnen met kleine kinderen hier naar hartenlust spelen in de grote buitenspeeltuin en kidscorner. Gezinnen met oudere kinderen en jongeren kunnen hun lol op in de gamehal. Hier kan je onder andere gamen, darten en poolen. Ouders kunnen dan rustig en ontspannen eten en toezicht houden vanuit het restaurant op hun kroost,” vult Jesina Bouw aan.

Jesina Bouw gaat straks het restaurant managen. De ervaren restaurantmanager heeft de ambitie om het hele jaar open te zijn: “We merken in de zomermaanden dat er vooral veel campinggasten en dagjesmensen in het restaurant te vinden zijn. We willen met dit nieuwe restaurant ook graag mensen uit de omgeving bereiken. Omdat we in de buurt zitten van het fietspontje dat naar Nunspeet gaat, verwachten we ook fietsers vanaf die kant van het Veluwemeer.”

“Het interieur krijgt een natuurlijke uitstraling. Met veel licht, natuurtinten en rotan stoelen wordt het vooral laagdrempelig en gezellig. Vanuit het restaurant kijk je de haven en het Veluwemeer over. De menukaart is eveneens toegankelijk door een a la carte menu waarop o.a. ambachtelijke schnitzels, spareribs, burgers en verschillende pizza’s te vinden zijn. Restaurant Dockyard is ook af te huren voor bruiloften, jubileumfeestjes, kinderfeestjes en zakelijke doeleinden, zoals vergaderingen en bedrijfsfeesten,” besluit Van Gaale.

Op de website restaurantdockyard.nl staan medio mei de complete menukaart en openingstijden van het restaurant.

Dit is een partnerbijdrage van:
Restaurant Dockyard
Bremerbergdijk 35
Biddinghuizen
www.restaurantdockyard.nl