Afbeelding
©maartenheijenk.nl

Dubbel en Dwars Dronten | Ik praat graag mee

Algemeen

(door Hans Dorreboom)

Op de pagina gemeentenieuws worden inwoners regelmatig opgeroepen om ‘mee te praten’. Op zichzelf een prima initiatief van de gemeente om over tal van onderwerpen onze mening te vragen.

Ik zie op verschillende plaatsen borden met informatie over Windplan Groen en Windplanblauw. Ik lees in gemeentenieuws van 31 maart, ik citeer: „we willen graag horen wat u vindt van deze windparken en hoe we onze communicatie rondom de windparken zo goed mogelijk kunnen laten aansluiten op uw behoefte (?).”

Ik word nieuwsgierig, ik wil graag weten wat mijn behoefte is. Ik praat mee op de opgegeven webpagina www.dronten.nl/ikpraatmee. Ik word teleurgesteld: „pagina niet gevonden. De door u opgevraagde pagina bestaat niet.”

Ik ben een aanhouder en surf via het algemene webadres naar www.dronten.nl. Via een zoekbalk kom ik uiteindelijk op de gezochte webpagina ‘geef uw mening over de windparken in Dronten’. Hoewel de werkzaamheden al in volle gang zijn en de vergunningen voor aanleg en bouw al lang zijn verstrekt, wil ik toch nog zien waar ik mijn mening over kan geven, bijvoorbeeld over mijn hobby, de communicatie met betrekking tot de windparken.

Toen ik dacht ‘ik praat mee’, volgde een tweede teleurstelling: „Via Dronten.Ikpraatmee hadden we een vragenlijst uitgezet. Deze vragenlijst kon u invullen tot vrijdag 26 maart.”

Dubbel en Dwars Dronten

Afbeelding
Oefening op IJsselmeer: Brand op schip bij Windplan Blauw, man overboord 7 uur geleden
De vorige editie van 'De Staat van Flevoland'.
Wat is er donderdag te doen? Gelukscarrousel, Staat van Flevoland, gemeenteraad 7 uur geleden
Versoepeling voor fruittelers.
Nieuwe regels in Dronten: Fruittelers mogen kamertjes arbeidsmigranten halveren 8 uur geleden