Hugo de Jonge.
Hugo de Jonge. ©maartenheijenk.nl - archieffoto

Dubbel en Dwars Dronten | Ik heb een mening

Algemeen

(door Hans Dorreboom)

Het coronabeleid is een jojo-beleid. Wij zijn het lachertje van Europa. Wij lopen in alles achteraan. De boosterprikken hadden er al lang in moeten zitten. Het OMT geeft verdeelde adviezen. Het RIVM deugt ook niet. De avond-lockdown haalt niets uit. Restaurants en theaters zijn veilige plaatsen. Er zijn te veel praatprogramma’s. Niet-gevaccineerden zorgen voor de overbelasting in de zorg en in de ziekenhuizen. 

Ik ben een stuurman aan de wal. Er zijn op dit moment zo’n 17 miljoen stuurlieden aan de wal. Met zijn allen weten wij het zo goed. Allemaal meningen, maar geen oplossingen. Het virus is gewoon slimmer dan de mens. Belt niet aan, maar komt gewoon binnen. Daar is geen veiligheidsbeslag of alarminstallatie tegen opgewassen. Je houdt het virus alleen buiten de deur door vaccinatie en je eigen gedrag.

Ik ben geen minister van Volksgezondheid. Gelukkig hoef ik niet te luisteren naar al die deskundigen bij OMT, RIVM, GGD, ziekenhuizen en lobby clubs. Allemaal specialisten die mij met hun adviezen zouden bestoken. Je zou nu maar wel minister zijn en verantwoordelijk voor het coronabeleid. Ga daar maar tegenaan staan. Ik wens de verantwoordelijken in Den Haag heel veel sterkte!

Dubbel en Dwars Dronten

.

DeDrontenaar.nl

Tips voor de krant? Stuur een e-mail naar redactie@DeDrontenaar.nl of een WhatsApp naar 06 1938 9571.
Volg DeDrontenaar.nl op Facebook. Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal.

Boomklever
Dronten Natuurlijk | Boomklever, een kleurrijke acrobaat Dronten Natuurlijk 10 uur geleden
Winkelcentrum Suydersee.
Aantal 'fysieke winkels' in Dronten nam vorig jaar met 5,9% toe 10 uur geleden
Gamefestival.
Wat is er vrijdag te doen? Gamefestival, luister- en e-boeken 11 uur geleden