Afbeelding
Onze Dorpskwis

Onze Dorpskwis | Welke route loopt deze kerstman?

Algemeen

(door Onze Dorpskwis)

Deelnemers aan de Dorpskwis houden van puzzelen. Daarom deze maand weer een echte hersenkraker. De kerstman gaat zijn cadeautjes in elke kamer verstoppen. In de laatste kamer mag hij de lege zak achterlaten in de overtuiging dat hij geen enkele kamer heeft overgeslagen en slechts éénmaal door elke deur is gelopen. Er zijn verschillende routes mogelijk, maar er is één kamer de laatste, ongeacht de route.

Vraag: wat is de kamer waar hij de lege zak achterlaat? Stuur de oplossing (vermeld tevens uw naam en woonplaats) binnen 14 dagen naar: opdracht@onzedorpskwis.nl. Wellicht bent u dan de gelukkig winnaar van een waardebon ter waarde van 15 euro van De Meerpaal. 


Bijschrift - Onze Dorpskwis

Novemberpuzzel

De oplossing van de novemberpuzzel was: 1. Castle on the hill - Ec Sheeran; 2.) Cry me a river - Justin Timberlake of Diana Krall; 3. Green light – Lorde kan ook zijn Beyonce/John Legend/Pittbull; 4. Send my love (to your new lover) - Adele.

Onder de inzenders met alle juiste antwoorden hebben we weer een Meerpaalbon verloot en deze werd gewonnen door Anneke Bonsen uit Biddinghuizen.

Onze Dorpskwis

.

DeDrontenaar.nl

Tips voor de krant? Stuur een e-mail naar redactie@DeDrontenaar.nl of een WhatsApp naar 06 1938 9571.
Volg DeDrontenaar.nl op Facebook. Abonneer je gratis op ons YouTube-kanaal.