Mike Geres was goed voor een treffer.
Mike Geres was goed voor een treffer. ©maartenheijenk.nl

BAS vergeet zichzelf te belonen, Swift’64 verslaat VIOS

BIDDINGHUIZEN - BAS speelt zaterdag tegen Oene een prima tweede helft, maar krijgt het daarin niet voor elkaar om te winnen. Een 0-1 achterstand wordt goedgemaakt, maar daar blijft het ook bij: 1-1.

De eerste helft van de Biddinghuizenaren is er eentje om snel te vergeten. Oene is de baas en komt ook terecht op een 0-1 voorsprong. De defensie van de thuisploeg schuttert en de gasten maken daar dankbaar gebruik van.

Na rust is alles anders en is BAS de ploeg die het voor het zeggen heeft. Dat resulteert in de gelijkmaker van invaller Mike Geres en BAS gaat daarna op zoek naar meer. Echt grote kansen worden er niet afgedwongen, waardoor het bij 1-1 blijft. Daarmee wint BAS geen punt, maar laat het er twee liggen.

Swift wint weer eens

Swift heeft de moeizame periode waarin het zit afgesloten bij VIOS Vaassen. De ploeg van trainer Arjan ten Hove kwam nog wel op achterstand, maar kreeg het toch voor elkaar de punten mee te nemen.

Net voor rust maakte Tom Roskam de gelijkmaker en een kwartier voor tijd viel de winnende binnen. Bas van Spronsen was het goudhaantje, waardoor Swift met 1-2 won en aanhaakte bij de subtop.