Reaal morst dure punten in doldwaas spektakelstuk

DRONTEN - Reaal stond 2-1 voor, nam de leiding met 4-3, maar stond na een knotsgekke wedstrijd thuis tegen VV ā€˜s Heerenbroek toch met lege handen na het laatste fluitsignaal. De bezoekers lachten het laatst door met 4-5 te zegevieren in Dronten.

Beide teams schotelden het publiek een attractieve, energieke en enerverende wedstrijd met prachtige doelpunten voor. Na afloop bleven de Reaalisten teleurgesteld achter op het veld. Reaal zakte door het verlies af naar de vierde plek in de vierde klasse en heeft nu zes punten achterstand op koploper CSVā€™28.

Nabil Essaddouqi maakte zaterdag de eerste twee treffers voor Reaal na de vroege 0-1 voor de bezoekers. Kort voor rust maakte ā€˜s Heerenbroek weer de gelijkmaker om na de thee direct de leiding te nemen. Acht minuten later had Reaal de achterstand al gerepareerd door treffers van Tarik Ibrahim en Daimy Dielingen, die met een verwoestend schot zijn ploeg weer aan de leiding bracht.

Het bleek onvoldoende om de punten in Dronten te houden. In de 66e minuut kwam ā€˜s Heerenbroek weer gelijk, om iets later zelfs de uiteindelijke eindstand aan te tekenen. Reaal had in de slotfase niet meer de kracht om terug te komen. Het veerkrachtige ā€˜s Heerenbroek hield knap stand.

Volgende week staat in het Zwolse Stadshagen de confrontatie met koploper CSVā€™28 op het programma. Dan moet Reaal winnen om nog aansluiting te houden.